Odotus alkoi kun kävin jouluostoksilla ja erehdyin ostamaan maailman rumimmat kengät. SKILLS!! Silloin en vielä tiennyt, että juuri ne kengät olisivat se mitä pakkaan mukaan talven kovimmalle reissulle, leville. Todellakin tällä hetkellä odotan eniten sitä et saan vetää toppakuteet päälle ja laittaa ne kengät jalkaan ja rymyy missä vaan lumihangessa koska ne ei ainakaan päästä lunta punteista. ja muuten ne näyttää ihan normeilta bräniköiltä lenkkareilta. jes ;D

Kävin viikonloppuna ulkomailla (Espoossa). Rakastan spontaania matkailua ja sellainen siitä Espoon matkasta tuli. Bussipysäkillä aamulla Panda stylee kuunnellessani heitin ihanalle känniselle seuralleni Heidille "epäilen et tulee olee vähintää yhtä kivaa levillä koko viikko".

Vielä pari räkästä päivää täällä Rautian viehättävässä ilmapiirissä ja sit viikon loma mitä oon odottanut liiiiiiian kauan.
Eli 3 kassii vaatteita, viidet kengät ja positiivinen asenne on lauantaina lähdössä kohti Lappia. vaikka siellä oon kolunnut pienestä pitäen tää kerta on erilainen ku lähtee porukal mökille eikä mummolle :)

VAMOS CHICOS!

-kiki