Mielenkiintoista taitaa olla siis rakkaalla lapsella monta nimeä kuten apsintillä vai miten se meni ?! ;D Kukakohan kumma on rakkaansa nimen käynyt tavaamassa kun ei ole uskaltanut edes nimimerkkiään perään laittaa...?

Joo olihan ne rinteet, ainakin omasta mielestäni hyvät tänään... varsinkin 10! Toisaalta aamusta tai aamupäivästä tuli lunta niin paljon että se vei jo menohalut vähemmästäkin, mutta 1h istuskellulla kodassa joutui toteamaan lumisateen loppuneen ja kelin parantuneen, vai menikö se sittenkin niin että minttuviina vain sai näkemään harhoja ja kikattamaan paljaalle lumilautailija perseelle hississä?! (En ole koskaan täällä ollessani nähnyt paljasta persettä ankkurihississä- mielestäni iltasanomien/lehden taannoinen uutinen jostai kundista Ruotsissa vai missä roikkumassa tuolihississä pää alaspäin ja housut kintuissa ei vaadi läheskään näin paljoa akrobatiaa ja osaamista).... Toisaalta olen yllättynyt kyseisen henkilön innostuneisuudesta näytellä nyt paljasta persettään kun se on eka hiuslakan ja stendarin avulla ajeltu :D

Hienoa tänään Leville saapui Kukon ja Kaisan lisäksi myös Liekki ja Jasu, eli laskukavereita rinteessä pitäisi riittää... ellei nämä pelästy niitä paljaita peppuja, mitä kovasti epäilen nuo tyypit tuntien .... Ainoa asia huomisen laskun suhteen mikä pelottaa on Minttuviinan vähyys tässä mökissä... !!!!

Tänään toivon pääseväni Hulluun Poroon, tai Vanhaan Poroon kuten toiset sanovat.. vaikkakin tämä perkeleen flunssa tuntuu tukkivan nenän kurkun ja korvatkin. Eikä edes ennen tehonnut dopingi eli Finrex x2 toiminut tänään millään tavalla... PRKL!

-Jansku-